Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Csángó-Fatányéros Panzió, Gyimes szívében

Mesebeli szállás Székelyföld és Gyimes határán!

Mesébe illő hegyi tájak, vad erdők, zöld legelők, mély völgyek, zubogó patakok, élő hagyományok és sajátos kultúra, gazdag történelem, kedves és vendégszerető emberek, nyugodt hangulat, távol tomboló a mindennapoktól. Egy szóval: Gyímesek.


 
Ebben a bűvös környezetben található a Fatányéros Panzió és a Csángó Panzió . Amit nálunk talál, az nemcsak panzió, hanem modern havasi turistaellátó és szórakoztató komplexum, hagyományos csángó-székely konyhával. Több mint vakáció: élmény. Több mint természet: bűvölet. Több mint pihenés: kényeztetés!
 
A komplexum az erdélyi Csíki-havasokban, Hargita megyében, Csíkszeredától (rom. Miercurea Ciuc) ÉK irányban 40 km-re fekvő Gyímesközéplok (rom. Lunca de Jos) községhez tartozó Hidegség (rom. Valea Rece) helységben található a 127A úton, GPS koordináták 46.60039 N/25.97685 E, Google Maps térkép. Autóval egész évben megközelíthető, jó minőségű aszfaltúton. A legközelebbi vasútállomás a Gyímesközéplok-i(rom. Lunca de Mijloc) 3,5 km található,  az 501-es CFR vasútvonalon (Adjud - Comănești - Ghimeș - Siculeni). A hivatalos vasúti menetrend itt található.
 

A két panzió, amelyek egymással szemben 50 m-re helyezkednek el  és a két faházikó összesen 64 szálláshellyel rendelkezik. A 150 férőhelyes rusztikus étterem gazdag kínálataiból kitűnnek a hagyományos fogások. A panzió rendelkezik egy 50 férőhelyes nyárikerttel, ahol vendégeink ellazulhatnak egy élménydús, kalandokkal teli nap után élő népzenét hallgatva. A 35-40 személyes konferenciaterem bármikor igénybe vehető előadásokra, csapatépítő rendezvényekre vagy egyéb megbeszélésekre.
 
Kezdettől fogva azt
tűztük ki célunknak, hogy vendégeinknek különleges körülményekkel rendelkező pihenőhelyet biztosítsunk, a legjobb környezetet és hangulatot szórakozásra, kikapcsolódásra, valamint tárgyalások lebonyolítására.
 

Ebben a bűvös környezetben található a Csángó Panzió és a Fatányéros étterem. Amit nálunk talál, az nemcsak panzió, hanem modern havasi turistaellátó és szórakoztató komplexum, hagyományos csángó-székely konyhával. Több mint vakáció: élmény. Több mint természet: bűvölet. Több mint pihenés: kényeztetés!

A komplexum az erdélyi Csíki-havasokban, Hargita megyében, Csíkszeredától (rom. Miercurea Ciuc) ÉK irányban 40 km-re fekvő Gyimesközéplok (rom. Lunca de Jos) községhez tartozó Hidegség (rom. Valea Rece) helységben található a 127A úton, GPS koordináták 46.60039 N/25.97685 E, Google Maps térkép. Autóval egész évben megközelíthető, jó minőségű aszfaltúton. A legközelebbi vasútállomás a Gyimesközéplok-i (rom. Lunca de Jos) 3,5 km található,  az 501-es CFR vasútvonalon (Adjud - Comănești - Ghimeș - Siculeni). A hivatalos vasúti menetrend itt található.

A pa
nzió két különálló épületben és két házikóban összesen 75 szálláshellyel rendelkezik. A 220 férőhelyes rusztikus étterem gazdag kínálataiból kitünnek a hagyományos fogások. A panzió rendelkezik egy 60 férőhelyes nyárikerttel, ahol vendégeink ellazulhatnak egy élménydús, kalandokkal teli nap után élő népzenét hallgatva. Az 50 személyes konferenciaterem bármikor igénybe vehető előadásokra, csapatépítő rendezvényekre vagy egyéb megbeszélésekre.

Kezdettől fogva azt tűztük ki célunknak, hogy vendégeinknek különleges körülményekkel rendelkező pihenőhelyet biztosítsunk, a legjobb környezetet és hangulatot szórakozásra, kikapcsolódásra, valamint tárgyalások lebonyolítására.

Várjuk szeretettel!

 
Csángó-Fatányéros Panzió
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre!